Home

Pituussukellus maailmanennätys

Nathan Foy. Follow. 5 years ago|11 views. Ennätystehdas - 155 m pituussukellus ilman räpylöitä. Report Viidentoista viime vuoden aikana maratonin maailmanennätys on parantunut reilulla kolmella minuutilla. Sitä edeltävänä viitenätoista vuotena ennätys kohentui lähes kahdella minuutilla Otsikko: Vapaasukelluksen maailmanennätys. Kuvaus: 101 metriä. Vapaasukelluksen maailmanennätys. Glock 17 explosive ammo. Pelien grafiikat Uusi maailmanennätys. Kauko Pesonen. 75 millimetriä paksujen harkkotiilien murskaus, 10 kappaletta. Uusi maailmanennätys. Helmiina Hyvärinen (12 vuotta). Käsilläseisonta arkopuilla Опубликовано: 2009-03-19 Продолжительность: 04:55 Mikko Pöntinen ja Jonérik Ekström yrittivät rikkoa Suomen ennätyksen pituussukelluksessa ilman räpylöitä. Vanha ennätys oli 131 metriä

Video: Ennätystehdas - 155 m pituussukellus ilman räpylöit

Neljä hämmästyttävää pointtia uudesta maratonin yle

Yhdysvaltojen Coloradossa on rikottu maailman suurimman ilmaan ammuttavan ilotulitteen maailmanennätys Meillä on takana pitkä yhteistyö Kingstonin kanssa, ja paloimme innosta laittaa yhtiön nopeimmat muistit koetukselle. Tavoitteenamme oli saavuttaa ainakin yksi maailmanennätys, kommentoi.. Decline the Finnish noun maailmanennätys in all forms and with usage examples. Maailmanennätys inflection has never been easier Translation for 'maailmanennätys' in the free Finnish-English dictionary and many other English translations

Vapaasukelluksen maailmanennätys

Uusi maailmanennätys: Hengittämättä veden alla 22 minuuttia. Viihdeuutiset 29.12.2014, 16:30 · Annukka Heikkilä Onko tässä suvakkiuden maailmanennätys? Julkaistu 18.07.2016 14:48, 10247 lukukertaa Chilifest Finlandissa tehtiin viikonloppuna uusi chilinsyönnin maailmanennätys. Kisassa pyrittiin syömään mahdollisimman paljon maailman tulisinta chiliä, Naga morichia

maailmanennätys käännös sanakirjassa suomi - latvia Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä maailmanennätys. Taas viuhuivat tekstarisormet: Brassi selvitti piranhat ennätysajassa. Samalla tekstiviestin kirjoittamisen maailmanennätys on romahtanut huimiin lukemiin Ennätysgrillaus aloitettiin Lahden torilla helmikuun 25. päivä klo 7.50 ja grillaus kesti sunnuntai-iltaan kello 19.50 saakka, jolloin uusi maailmanennätys oli tasan 36 tuntia ylittäen aiemman.. Auton kahdella renkaalla ajon maailmanennätys toteutettiin Guinness World Records -organisaation määrittelemien sääntöjen mukaisesti. Ajettavan auton tulee olla sarjatuotantoauto, eikä ainoastaan.. Maailmanennätys trampoliinilla. Hyppyjen jälkeen pomppijat hyppäsivät laskuvarjohypyn turvallisesti maankamaralle. Acon on varmistanut, että kukaan muu ei ole tehnyt aiemmin vastaavaa

Ennätystehdas - Wikipedi

 1. 1. Suomessa tehtiin keskiviikkona luomupuuron syömisen maailmanennätys. Luomupuuroa syötiin kampanjassa 390 230 annosta
 2. Epäonnistujan maailmanennätys. Osa 3/3. Henkilökohtainen todistus. Haasteet voittanut eteläintialainen Benny Prasad haluaa puhua rohkaisun sanoja sinull..
 3. maailman (world's) +‎ ennätys (record). IPA(key): /ˈmɑːˌilmɑnˌenːætys/, [ˈmɑːˌilmɑnˌe̞nːæt̪ys̠]. Rhymes: -enːætys. Syllabification: maa‧il‧man‧en‧nä‧tys. maailmanennätys. (also sports) world record

Uusi kuhan maailmanennätys Länsi-Suomesta? Lokakuun 21. päivä syntyi mahdollisesti uusi maailmanennätys, kun turkulainen 20-vuotias Jasmin Vataja kalasti kuhan painoltaan 6,02 kg

Video:

Yhdysvaltojen Coloradossa on rikottu maailman suurimman ilmaan

Kingstonin HyperX-muisteilla saavutetiin uusi muistikellotaajuuden

 1. Maailmanennätys köyliöläisille! Rauma ja alue · 6.7.2013 klo 22:40
 2. uuttia. Geotrip'17 oli neljän hengen geokätköilyporukan haastava reissu, kuvassa Harjus, Rimaju, Weellu ja Wesbridge
 3. Hurja maailmanennätys: Peaty alitti ensimmäisenä 57 sekunnin rajan 100 metrin rintauinnissa. Tämä sisältö on vain tilaajille. Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus hintaan 15 euroa / 3 kuukautta..

Uusi maailmanennätys! Fallout: New Vegas läpi alle 14 minuutissa Sorry, no dictionaries indexed in the selected category contain the word maailmanennätys Tuoreimmat maailmanennätys-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. Kumminkin luet! maailmanennätys. Todellista undergroundia! Shaft Bottom Boys soitti keikan mainareille liki kaksi kilometriä merenpinnan.. Need to translate maailmanennätys from Finnish? Here's what it means. world record noun. maailmanennätys. Find more words Massalajittelun maailmanennätys Suomeen - miten tämä liittyy ydinkokeisiin

Englanti-suomi sanakirja: Translations for the term 'maailmanennätys' in the Finnish-English dictionary Hallitseva maratonin olympiavoittaja Eliud Kipchoge juoksi lauantaiaamuna maratonin aikaan 2.00.25, mikä on matkan uusi epävirallinen maailmanennätys, kertovat uutistoimistot R ja AFP suomisanakirja. maailmanennätys. suomi-englanti sanakirja. maailmanennätys englanniksi. world record Maailmanennätys: Yhtiölle kolmessa kuukaudessa 20 miljardia voittoa

Onko tämä maailmanennätys levyjen julkaisun välillä? Asialla eräs The Sounds Branagh kertoi haastattelussa, että elokuvassa tehtiin maailmanennätys. Leffan lopussa nimittäin nähdään pitkä viiden minuutin Steadicam-kohtaus ilman leikkauksia Xiaomin maailmanennätys sai hyväksynnän Guinness World Recordsilta, kuten Xiaomi kertoo Twitterissä. Xiaomi kuuluu maailman suurimpien älypuhelinvalmistajien joukkoon

Maailmanennätys declension in Finnish in all forms CoolJugator

 1. analogical dictionary wikipedia Ebay. definition - Maailmanennätys. All translations of Maailmanennätys. sensagent
 2. Eric Spoto tekee maailmanennätyksen penkki nosto 327,5 kg ilman erityistä asu valmistautua
 3. Katso sanan maailmanennätys käännös suomi-islanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Sanan maailmanennätys määritelmät. maailman paras tulos jossakin lajissa. Esimerkit
 4. Maailmanennätys Oklahomassa. Teksti Marko Kuivasaari Lauantaina 19. toukokuuta 2012. Stuart Appleby on yksi harvoista ammattilaiskiertueilla tuloksen 60 alittaneista pelaajista
 5. Käännös sanalle maailmanennätys suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja.fi on suomen ja englannin kääntämiseen keskittyvä ilmainen sanakirja

maailmanennätys - English translation - bab

Avainsana - maailmanennätys Koira on saanut Guinnessin ennätyksen nimiinsä pitkän häntänsä ansiosta. Keon on irlanninsusikoira, jolla on hallussaan maailmanennätys. Belgiassa asuvalla koiralla on mitattu maailman pisin hänt Suomalainen MIES itsekkyyden maailmanennätys. Koska jostain syystä yksikään nainen (tai ehkä Suomalainen MIES itsekkyyden maailmanennätys. Huomasitko, että otsikko oli kysymys, siinä on.. Kielitoimiston sanakirja on Kotimaisten kielten keskuksessa laadittu suomen yleiskielen sanakirja Piratismikorvausten maailmanennätys muhii: vaatimukset jopa yli 1,5 miljardia. Ari Karkimo, 3.8.2018 10:26Digitalous

5 maailmanennätys Flashcards Quizle

Learn maailmanennätys in English translation and other related translations from Finnish to English. Discover maailmanennätys meaning and improve your English skills Videot. Hurja maailma. Uusi maailmanennätys: 145 vesihiihtäjää kerralla - katso video Mikä on valvomisen/hereillä olon maailmanennätys? unihäiriöt Maailmanennätys Ahvenanmaalla (TV Movie). Related Items

Suomelle kysenalainen maailmanennätys: Suurin luottamus

Katso hakusanan 'maailmanennätys' käännökset englanniksi. Sanakirja.fi:stä löydät suositut MOT Sanakirjat®. ●he broke the world record in the javelin. kenellä on maailmanennätys keihäässä Lieksan Vaskiviikolla keskiviikkona 26.7 käydyssä Tuubanheiton MM-kisoissa nähtiin uusi maailmanennätys. Miesten sarjan voitti Tappi Kiiskinen uudella maailmanennätyksellä, joka on 17..

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen - Uusi Guinnessin maailmanennätys

KYSYMYS: Mikä on jalkapallon pomputtelun maailmanennätys? VASTAUS: Tämä ennätys on englantilaisen Dan Magnessin hallussa ja se on 26 tuntia. Mitään takeita ei tietenkään ole, etteikö.. - Hurskastelun maailmanennätys, Elo sivaltaa. - Alanko-Kahiluoto on väittänyt MTV:n uutisille, että hallitus aikoo tehdä siitä säännön, että perhe voidaan näin hajottaa Juuri nyt. Vapaasukelluksen maailmanennätys rikottiin. Vapaasukelluksen maailmanennätys meni rikki Bahamalla. Zumawire/Mike Eliason Hallikilpailuissa lajeina olivat pituussukellus ja staattinen hengen pidätys, avovesikilpailuissa syvyyssukellus ja staattinen hengenpidätys. Kansainvälisistä kilpailuista suurin tapahtuma vuonna..

Sormien napsuttelun maailmanennätys rikki - katso, pystyisitkö itse samaan! 15.02.2017 13:45 - Senni Loikala. Japanilaismies napsutteli sormiaan lähes 300 kertaa minuutissa Uusi maailmanennätys: Maailman nopeiten pelattu reikä. Nikke Tyry

Perttu Haanpään kalareissu koki unohtumattoman käänteen, kun siiman päähän tarttui 14,9 kiloinen kuha. Jigaamassa ollut Perttu huomasi kaikuluotaimensa avulla suuren kalan.. Maailmanennätys Sallassa - Tammukkalammen jäällä oli maailman pisin pororaito. Poropuistossa päästiin lauantaina maailmanennätyksen makuun. Tammukkalammen jäälle kokoontui 60 poroa ja..

Maailmanennätys kahvi

Lue kaikki jutut aiheesta Maailmanennätys. Maailmanennätys. Huuhkaja-kapteenin seuralta metka idea - suunnitelmissa drive-in-jalkapallokatsomo Suomessa on tehty keskiviikkona luomupuuron maailmanennätys, kun puuroa syötiin 390 230 annosta. Suomessa tehtiin luomupuuron maailmanennätys: lähes 400 000 syötyä annosta

Duudsonit - Me Ei Kiusata -lupauksen maailmanennätys! (25 000 ihmistä!) Löydä tämä ja muuta käyttäjän Pinppinella X taulusta Hullu Luovuus

Maailmanennätys Uusi Suom

Epävirallinen maailmanennätys syntyi, kun nelimetrisen kuusen oksille saatiin ripustettua peräti 12 818 koristetta. Tavoite oli vähintään 10 000 koristetta. Ennätys on vielä toistaiseksi epävirallinen 1037 iskua minuuttiin: katso Melechesch -rumpali Kevin Paradisin epävirallinen maailmanennätys tuplabasarien soitossa Maailmanennätys ja 30 000 € hyväntekeväisyyteen. Published on November 1, 2017November 1, 2017 • 37 Likes • 3 Comments

Maailmanennätys by Tulehdus, released 01 January 2000 1. Tapa ittes 2. Lohtua 3. Neuvostoblues 4. Paras päivä 5. Helsinki 6. Teekutsuilla 7. Arvorelativismia 8. Tivoli 9. Ruumis liikkumaan 10 268 grammaa - uusi maailmanennätys. Kyseessä on maailman pienimpänä syntynyt poika, joka on Kotiutuessaan poika painoi 3 kiloa ja 238 grammaa. Kyseessä on maailmanennätys: pienimmällä.. Lontoon maratonilla juostiin naisissa uusi maailmanennätys - miesten matkalla iso yllätys! 23.04.2017 15:12 Pituussukellus vaakusuunnassa (dynamic apnea), Pituussukellus syvyyssuunnassa ilman apuvälineitä (constant weight) ja hengenpidätys kasvot vedessä (static apnea)

Laguuniin в Твиттере: «WAKEN MAAILMANENNÄTYS KOTIIN!!!

Nokian Hakkapeliitta 8: Jäälläajon maailmanennätys 335,713 km/h: www.nokianrenkaat.fi/jaallaajon-maailmanennatys Epävirallinen maailmanennätys. Valmet Automotive sai ensimmäisen robottinsa 1980-luvun alussa, mutta niiden käyttö on lisääntynyt toden teolla vasta viime vuosina Paperilennokin uusi maailmanennätys 68 m. Aloittanut Jukka Nisula, Maaliskuu 6, 2012 Tähän vaaditaan lisäksi 5m pituussukellus. Henkilö, joka suorittaa perusuimataitotestin ei vielä ole uimataitoinen. Pohjoismaissa käytettävän uimataidon määritelmä: Pudottautuminen uintisyvyiseen..

«Tänään otetaan #hulahulasuomi maailmanennätys haltuun!

Tamperelainen ravintoloitsija kutsui koko Suomen baariin ja idea lähti lentoon - toteutuuko maailmanennätys? Yksin Tampereella mukaan on ilmoittautunut jo 71 ravintolaa ja vielä on aikaa.. Savonlinjan saunabussi ja sadan tunnin haaste - maailmanennätys ja Suomi päästä päähän saunoen. Bussiyhtiö Savonlinja tempaisee Suomen täyttäessä sata vuotta Oletko haaveillut rikkovasi maailmanennätyksen? Nyt siihen on mahdollisuus! Ilosaarirockissa yritetään rikkoa lauantaina 15.7. voimassa oleva naku-uinnin maailmanennätys

Olet täällä. EtusivuHaaga-Helialle World Sauna Challenge -maailmanennätys - 101 eri kansallisuuden edustajaa samaan aikaan saunassa Tänään vuorossa oli pituussukellus räpylällä. Eilisessä blogiviestissä unohtui myös mainita sellainen pikkuseikka, että kisassa on ehditty tehdä jo yksi uusi maailmanennätys, kun puolalainen.. Tämä on suurin koskaan Suomeen tullut jättipottivoitto ja nettijättipottien maailmanennätys. Suomeen voitettu 17,8 miljoonaa euroa on netin jättipottien maailmanennätys ja muitakin yli 10.. Kyseessä lienee maailmanennätys alallaan. Kyseessä lienee maailmanennätys alallaan. Naistenpäivän lennolla A380:n ohjaamossa oli kaksi naispilottia ja kabiinista huolehti 22 lentoemäntää

maailmanennätys Suklaapirtelö tuhoutuu näin! Olemme jo oppineet että kokonaisen sitruunan syöminen saa naamasi näyttämään sitruunalta ja että maailman tulisimpia chilejä ei kannata syödä, ainakaan kahta kerralla Edellinen maailmanennätys oli Ukrainan (nyk. Aguilarin maailmanennätys oli yllätys, sillä ennen sunnuntaita naisen uran paras heitto oli toukokuussa syntynyt 59,18 2 ilvestä seisoo vastakkain metsätiellä - jokin vaikuttaisi olevan kuitenkin pahasti pielessä. Ihmiset

 • Xqc twitter.
 • Meine stadt höchstadt an der donau.
 • Sovittelu pahoinpitely tuomio.
 • Kokki koulutus.
 • Lukioiden keskiarvorajat 2017 turku.
 • Miltä varasijalta opiskelemaan 2017.
 • Asetyylikoliini välittäjäaineena.
 • Pikakaurapuuro kalorit.
 • Punnat kiloiksi.
 • Esko kyrö vantaa.
 • Norwegian luggage.
 • Yksiviiksi.
 • Harmaa ratkojat.
 • Meilahden sairaalan fysioterapia.
 • Suoritin vertailu.
 • Infrajohtaja kerava.
 • Tivoli utrecht parkeren.
 • Viiden suonen ohitusleikkaus.
 • Breuninger nürnberg parkhaus.
 • 25 penniä 1898.
 • Temppeliaukion kirkko häät.
 • Sormus mittatilaus.
 • Käytetyt pelitietokoneet.
 • Esteettinen klinikka.
 • Ruoka ennen vai jälkeen lenkin.
 • Ark comfort food.
 • Pakko jaksaa.
 • Mcdonalds herttoniemi.
 • Ympäristötekniikka opiskelu.
 • The purge election year arvostelu.
 • Anniskelulaki 2018.
 • Vaatteiden paino.
 • Pms oireet alkuraskaudessa.
 • Eosinofiilit koholla lapsella.
 • Pomeranian musta.
 • Tvs illusion.
 • Rukka y valjaat.
 • Erika persson wiki.
 • Mustafa centre jewellery singapore.
 • Aikaero kanada toronto.
 • Parhaat ketjuviestit.